StoryEditor

Vesele Glavice prvaci ‘pete’ lige

Piše PSD.
9. lipnja 2015. - 10:42
rgx time: 1.2874603271484E-5
Nogometaši Glavica osvojili su naslov prvaka u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi, odnosno petom razredu hrvatskog nogometa. Glavičani su bili uvjerljivi u Vrlici protiv istoimenog domaćina (0:3), iako im je za konačno slavlje bio potreban tek bod. Strijelci za “crvene” bili su Jukić (37.), Dolić (53./11m) te Šimac (65).

Nogometaši iz najbrojnijeg naselja u Cetinskom kraju tako su se ekspresno vratili među nešto ozbiljnije društvo od onog s kojima su proveli netom završenu sezonu.

- Presretan sam i prije svega čestitam svojim igračima na odličnom prvenstvu i sezoni u kojoj je zabilježen tek jedan poraz, što dovoljno govori koliko smo zasluženo slavili na kraju. Vjerujem da ćemo u narednu sezonu ući još jači i još motiviraniji te da opstanak neće doći u pitanje, jer naš kraj je bogat dobrim igračima koji će i kroz Glavice moći potražiti punu afirmaciju - kazao je trener Glavica Tomislav Gaurina.

Žetva trofeja tako se nastavila na širem sinjskom području, jer, ne treba zaboraviti, naslov prvaka osvojio je i OSK iz Otoka u prvom županijskom razredu, a malo je falilo da i Županijski kup bude u istim vitrinama.

Sastav prvaka Druge ŽNL: Luka Matić (gk), Branimir Poljak, Ante Radović, Frano Dolić, Bruno Matijašević, Frano Matas, Darko Jukić, Jure Mirković, Jerko Čugura, Tomislav Katić, Ivan Jerkan, Dražen Macan (gk), Josip Labrović, Ivan Zebić, Ivan Šimac, Stipe Barać. Trener: Tomislav Gaurina.

mišo gulić

Izdvojeno