Ostalolora u 11.30 sati

Trener koji je prekinuo Dinamovu dominaciju danas drži predavanje u Splitu

Piše F. V.
6. kolovoz 2019. - 09:42

Slovenski izbornik i bivši dugogodišnji trener Rijeke Matjaž Kek (57) održat će danas predavanje za trenere u Časničkom domu Hrvatske vojske u dvorani u Lori.

U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza Središta Split točnije područnog instruktora proslavljenog bivšeg igrača Hajduka Ivan Gudelja, prije nekoliko mjeseci smijenjenog U19 izbornika, održat će se dvostruko predavanje u Lori.

Riječ je o predavanju obveznom za trenere Središta, u Trećoj HNL Jug, Županijskim ligama, ligama mladeži. Jedan dio predavanja odradit će splitski sudac Duje Strukan, arbitar s međunarodnim predznakom. Strukan će govoriti na temu Pravila i izmjene i dopune nogometne igre. Tema Kekova izlaganja je “Temeljna polazišta u radu trenera-izbornika”.

Kek je obilježio ovo desetljeće HNL-a dugim stažom na kormilu Rijeke. Slovenski strateg koji je u mladosti slovio kao hajdukovac, a bio je svojedobno navodno i na meti Hajduka, kasnije je u pet i pol godina na klupi Rijeke osvojio jedno prvenstvo i dva kupa uz tri nastupa u skupini Europske lige.

Od studenog prošle godine vratio se na poziciju izbornika Slovenije koju je već obnašao od 2007. do 2011. godine kada je “deželu” vodio i na SP-u 2010. u Južnoj Africi. Početak predavanja je u 11.30 sati.

#MATJAž KEK