StoryEditor
Ostalouz rub bazena

Regionalna vaterpolska liga: svi opet u Poljud, Jadranu stiže Partizan

12. listopada 2019. - 17:55

Jadran i Partizan danas će u Splitu s početkom u 19.30 sati odigrati utakmicu četvrtog kola Triglav A1 vaterpolske lige, Jug AO je gost Šapca, a Mladost ide u goste Jadranu iz Herceg Novoga. Nakon tri kola poredak na tablici je prema očekivanjima, u top četiri momčadi su Mladost, Jug i dva Jadrana, hercegnovski i splitski. Partizan je tu odmah iza, na petom mjestu s dva boda manje od svojih današnjih domaćina.

Vaterpolisti kluba sa Zvončaca poraženi su u ponedjeljak na startu Lige prvaka od Olympiacosa, primili su čak 17 golova, a u trećem kolu Regionalne lige i od Primorca su ih primili 16, no zabili su čak 20 u toj utakmici u kojoj nikad njihova pobjeda nije došla pod znak pitanja, ali... Kako priznaje i trener Jadrana Ivan Asić, obranu valja učvrstiti. Vidjet ćemo već danas protiv Partizana ima li pomaka.

Posebno će zanimljivo biti u Crnoj Gori vidjeti što njihov Jadran može protiv Mladosti, dok je Jug uvjerljivi favorit u Šapcu.

Raspored 4. kola (subota): 19.30 Jadran – Partizan, 19.00 Jadran Carine – Mladost, 20.00 Šabac – Jug AO, 19.00 Primorac – Budva.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 09:55