StoryEditor
OstaloizvaNredna skupština

Mirko Kujundžić: Zatečeni smo odlukom vrha HNS-a

Piše PSD.
4. lipnja 2015. - 23:01
Otkud odjednom tolika briga i tolika hitnost za jedan mali nogometni klub iz tamo daleke Ivanbegovine, od same vrhuške Hrvatskog nogometnog saveza!?

Otkud tolika strka i dizanje prvoligaških  sudaca sa godišnjih odmora da bi po nalogu visokih dužnosnika  HNS, morali pod hitno u subotu u Ivanbegovinu , kako bi dijelili pravdu na utakmici Treće hrvatske nogometne lige između Kamena i dubrovačkog Goška !? 

S pravom smo zabrinuti i sumnjamo, u dobre namjere glavešina HNS-a , i smatramo da nam se u Ivanbegovinu u obliku Trojanskog konja priprema zamka.

Zašto ne sumnjati u sve to? Pitamo se, zašto nam ne sude normalno, suci koji su i do sada dijelili pravdu u Trećoj ligi i koju su delegirali ljudi koji su sada marginalizirani od strane šefova iz Zagreba. Svi ti suci , vidi se, nisu pomogli Kamenu, jer da su pomagali  ne bi se sada borili za opstanak. To Kamenu ne treba.! Zašto i sada ne sude ti suci već se sumnja u njihovu stručnost, a samim time i  iskrenost!? Zašto i mi ne bi sumnjali u iskrenost HNS.

Stoji ovo u dijelu priopćenja sa izvanredne sjednice Predsjedništva NK Kamen iz Ivanbegovine, održane u četvrtak u Ivanbegovini, a u povodu odluke da  odlučujuću utakmicu za opstanak u Trećoj Hrvatskoj nogometnoj ligi sude prvoligaški suci, direktno angažirani iz samoga vrha HNS-a i povjerenika za suce prve lige.

- Osobno kao predsjednik NK Kamen,ali i članovi moga Predsjedništva zatečeni smo već nama znanom odlukom samoga vrha HNS-a da nam sude suci sa liste Prve lige. Otkud odjednom tolika briga za tu utakmicu!? Imamo pravo postaviti pitanje, pa i sumnjati kako prste u tome imaju dobro znani nogometni moćnici u HNS-u iz Dubrovnika. Ako griješimo, neka nam se to demantira. Nismo u našem klubu puno vjerovali pričama i skandiranjima gledatelja diljem nogometnih stadiona Hrvatske o greškama HNS-a, jer nas je samo zanimao rezultat sa u nogometnoj igri. Sada, nakon ovoga smatram i ja i moji članovi Predsjedništva da se mnoge stvari kroje izvan zelenog terena. Zato smo digli glas i javno prosvjedujemo zbog ove odluke. Neka se na terenu u Ivanbegovini vidi tko je bolji u nogometu, mi ,ili Gošk. Ako su bolji, kapa im dolje, no ako će se nešto kuhati, e to neće proći, vidjeće te. Imam ja iskustva jer sam kao predsjednik ženskog odbojkaškog kluba Vukovar , s kojim sam igrao i Europsku ligu, mnogo puta osjetio „brigu“ moćnika iz Zagreba, za male sredine i male klubove - riječi su predsjednika NK Kamen Mirka Kujundžića.

Iz Kamena najavljuju i oštar pisani prosvjed HNS-u,o cijeloj ovoj situaciji i atmosferi koja se izvan Ivanbegovine vodi o subotnjoj utakmici.

Braco Ćosić

Izdvojeno