StoryEditor
Ostalometković

Memorijal Ante Rebac: ulaz na turnir je besplatan, gledatelji mogu prilozima pripomoći humanitarnu akciju 'Veliko srce za Neretvu'

Piše Božidar Lovrić
16. kolovoza 2019. - 14:19

Ovoga vikenda na igralištu Iza Vage u Metkoviću odigrat će se memorijalni nogometni turnir Ante Rebac, u spomen na stradalnika u Domovinskom ratu te nekadašnjeg igrača i člana uprave Neretve. U ranijem razdoblju na turniru su nastupale momčadi sa mlađim dobnim skupinama te se sada nakon zastoja u Neretvi ponovno organizira i na njemu će nastupiti seniorski sastavi. 

Bilo je planirano da na ovogodišnjem nastupe tri neretvanska trećeligaša Jadran LP, Neretvanac i Neretva te županijski prvoligaš ONK Metković. Ali novo prvenstvo Treće HNL Jug se otvara ‘El clasicom’ tako da je momčad iz Opuzena odustala te će umjesto njih nastupiti GOŠK Dubrovnik 1919.

Ulaz na sve utakmice turnira je besplatan, ali će gledatelji moći dragovoljnim prilozima pripomoći humanitarnu akciju ‘Veliko srce za Neretvu’. Njen cilj je pokušati prikupiti 500 000 kuna za kupnju sanitetskog vozila i medicinske opreme za rodilište u Metkoviću.

 

Raspored

Petak (18 sati): Jadran LP - GOŠK Dubrovnik 1919 

Subota (18): Neretva - Metković 

Nedjelja: finale

#METKOVIĆ#MEMORIJAL ANTE REBAC

Izdvojeno

02. srpanj 2020 22:42