StoryEditor

Ivana Brkljačić druga u Varšavi hicem od 72,48 metara

Piše PSD.
16. lipnja 2008. - 10:25

Hrvatska bacačica kladiva Ivana Brkljačić osvojila je drugo mjesto na EAA mitingu u Varšavi s hicem od 72,48 metara. Prvo je mjesto sa 73,50 m osvojila bivša olimpijska prvakinja iz Sydneya 2000, domaća bacačica Kamila Skolimowska.

Najniže mjesto na pobjedničkom postolju pripalo je trećeplasiranoj Francuskinji Stephanie Falzon (71,91).

Hrvatska rekorderka u kladivu nije bila prezadovoljna prikazanim u poljskoj metropoli, no, naglasila je i pozitivne strane ovakvog nastupa.

"Svi moji daleki hici izašli bi izvan sektora ili bih pogodila mrežu, a niti taj od 72,48 metara nije bio tehnički dobar. U svakom slučaju, više nikada neću najavljivati pobjedu, jer kada mislim da sam najbolja, onda ovakvo završim. Nema veze, treba izvući pouke iz ovakvog natjecanja, budući da se ne sjećam nestabilnijih hitaca na nekom mitingu u posljednje dvije godine.

Dobra je vijest da sam s ovim drugim mjestom osigurala nastup na Svjetskom atletskom finalu u Stuttgartu, te se sada mogu na miru pripremati za Olimpijske igre u
Pekingu. Uvjerena sam da će već slijedećeg vikenda na Atletskom kupu Bruno Zauli u Istanbulu biti bolje", zaključila je Ivana Brkljačić.

(H)

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 15:28