StoryEditor
Ostaloidu po 14 pobjedu

Dubrovčani na poljudski bazen dolaze po bodove: Jadran je brži, a s druge strane ti mladi igrači nemaju dovoljno iskustva

8. studenog 2019. - 16:42

Pojačali su treninge jugaši. Deseti mjesec su odradili za deset, dobili svih deset utakmica, a računajući sve od početka sezone, dvije utakmice u rujnu te prvu utakmicu u studenom, imaju savršen učinak – trinaest utakmica i isto toliko pobjeda. Niz žele nastaviti.

Bilo bi sjajno, poželjeli su, “prošetati se i jedanaestim mjesecom”, a to bi značilo kako su odradili prvi zadatak s uspjehom, kako su obranili naslov pobjednika Kupa Hrvatske. Međutim, o prvom trofeju ove sezone se odlučuje krajem mjeseca, a do tada ih čekaju teški zadatci. Prvi je gostovanje kod splitskog Jadrana.

- Ne razmišljamo o borbi za prvi trofej, ali pripremamo se za to – kratko i jasno od jugaša, kojima će tada, kao i večeras, prepreka biti baš splitski Jadran usred Splita. Večeras za nove bodove u skupini europske Lige prvaka, a krajem mjeseca na putu do finala Kupa Hrvatske. Jugaši su dobili u skupini hercegnovski Jadran Carine u Igalu, nakon toga u Gružu veliku Barcelonetu te Spandau 04. Splitskog Jadrana su dobili za bodove u Regionalnoj ligi. Otvaranje te utakmice je bilo za pet (5:0), a iz tog minusa Jadran nije uspio izaći. Sad se igra u Poljudu.

– Je li Jadran jači ili slabiji u odnosu na prošlu sezonu? Nema Kunca i Kovačića, ali sad su tu mlađi igrači zbog čega bi trebali igrati brže, a s druge strane ti mladi igrači nemaju dovoljno iskustva – istaknuo je Luka Lončar, Jugov reprezentativni centar.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 13:26