StoryEditor
Ostaloprimio je 162 udarca u glavu

Cijena uspjeha: pogledajte impresivne, ali zastrašujuće fotografije Stipe Miočića nakon velike bitke protiv Cormiera

Piše Fightsite
20. kolovoza 2019. - 13:57

Stipe Miočić vratio se u svoj Cleveland gdje je u krugu prijatelja i obitelji proslavio rođendan, a onda se putem društvenih mreža obratio javnosti. Pokazao je što su njegovom licu napravili udarci Daniela Cormiera, nazvavši to cijenom uspjeha.

Nakon pobjede u borbi koja mu je predstavljala prekretnicu karijere, Stipe Miočić može uživati u velikom uspjehu te u društvu obitelji liječiti ožiljke koje mu je taj nastup donio - piše Fightsite.hr.

Srećom, onih ozbiljnijih ozljeda nije doživio, unatoč velikom broju primljenih udaraca. No, na njegovom licu se vrlo lako primijeti kako je bio u opakom ratu. Ono što su Daniel Cormier i on pružili u svojih 19 minuta svakako možemo tako nazvati.

"Puno toga postigao sam putem teškog i napornog rada. Cijeli život sam stavljan na teške ispite. Lako je na kraju sve to nazvati uspjehom, no ovako on zapravo izgleda. Ja sam peterostruki osvajač svjetske titule, vatrogasac, suprug, otac i sve ostalo za što sam toliko teško radio cijeli život samo zbog toga što sam zadržao svoj borbeni duh.

Nitko nikad neće odraditi više posla od mene. I nikad neću prestati ići prema naprijed i težiti boljem. Još uvijek imam toliko toga što namjeravam učiniti", napisao je Stipe uz objavu dvije fotografije. Na prvoj se vidi trenutak kad je oko svog pasa po prvi put stavio novi UFC-ov šampionski pojas, dok je na drugoj fotografija njegovog lica. Ona je u crno-bijeloj tehnici još impresivnija.

Stipe je za ovaj meč osigurao zaradu karijere, ako ćemo gledati po javno objavljenim honorarima (830.000 dolara), no isto tako je primio i najveću štetu u karijeri. Broj udaraca koje je primio tome svakako svjedoči. Završna statistika otkrila je kako je u glavu pogođen čak 162 puta.

I to onim tzv. značajnim udarcima. Njegovo lice izgledalo je gadno nakon borbe protiv Juniora Dos Santosa, kao niti nakon prve borbe protiv Cormiera, no ovog puta nam izgleda još jedan stupanj gadnije. No, za razliku od spomenute dvije borbe, iz ove je Stipe izašao s pobjedom.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 20:51