StoryEditor
OstaloIZGLAĐENI NESPORAZUMI

Aljoša Vojnović i Antonio Mršić ponovno u kadru Splita

Piše PSD.
14. listopada 2014. - 20:08
Aljoša Vojnović i Antonio Mršić ponovno su u kadru Splita. Po povratku 'crvenih' s mini priprema u Međugorju gdje su u pauzi zbog utakmica reprezentacije šest dana spremali za nastavak sezone ponovno će Vojnović i Mršić koji su taj pripremni ciklus 'preskočili' biti s momčadi. Podsjetimo Vojnović i Mršić nisu se našli na popisu 24 igrača (21 igrač i tri vratara) koji su u prošli utorak otišli za Međugorje. 

Doduše, nisu u susjednoj državi bili ni mladi hrvatski reprezentativci Dalibor Bagarić i Marko Rog, kao ni albanski seniorski reprezentativac Sokol Cikalleshi, ali zbog obveza u reprezentacijama. Nije bilo ni već duže odsutnog ozlijeđenog Ante Ercega. 

No kod slučaja Vojnovića i Mršića službeno objašnjenje iz kluba bilo je u najmanju ruku neuobičajeno, kako se nisu našli u kadru 'zbog osobnih razloga'. Ajde jedan, ali da baš dvojica ne idu na pripreme... A među putnicima je za usporedbu bilo šest-sedam juniora. Kao da su obojica ispali žrtvena janjad zbog slabijih rezultata Splita u dosadašnjem dijelu prvenstva od očekivanih, ali je čini se sve u međuvremenu izglađeno.

- Od sutra će Vojnović i Mršić trenirati s momčadi – kratko je jučerašnje pojašnjenje iz kluba s Parka mladeži. Mršić je već na početku priprema za sezonu ljetos trenirao s juniorskom momčadi, ali se dobrim predstavama u prijateljskim susretima i kup utakmicama u kojima je nastupala kombinirana momčad Splita izborio za povratak u kadar koji će se kompletirati u posljednji trenutak za vrlo važan prvenstveni ogled protiv Osijeka u petak u Parku mladeži (slijede utakmice protiv Dinama i Rijeke). 

Iz redova Splita naknadno je i Nino Galović zaradio poziv za U21 reprezentaciju za sutrašnji uzvratni susret dodatnih kvalifikacija protiv Engleske u Vinkovcima. 

Galović, Bagarić i Rog večeras su s U21 reprezentacijom, a Cikalleshi s Albanijom u tenzijama nabijenom ogledu protiv Srbije u Beogradu. Tek u srijedu, dva dana prije utakmice s momčadi iz Gradskog vrta vratit će se od utakmica i puta umorni Splitovi reprezentativci na raspolaganje treneru Ivanu Matiću.

FRANE VULAS

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 23:23