StoryEditor

Dogovoreno je - Hrvoje Perić prelazi u KK Zadar!

Piše PSD.
27. kolovoza 2008. - 15:07

Hrvoje Perić jedan od najboljih igrača Splita u protekloj sezoni odlučio je Gripe zamijeniti zadarskim Višnjikom i postati novim članom košarkaške momčadi Zadra, u iduće tri godine! Ugovor će biti potpisan uskoro.

Rezultat je to dugo vođenih pregovora u trokutu, Perić - Split CO – Zadar, jer je valjalo uglaviti puno točaka vezanih uz iznos transfera i odšete prema "žutima". Koliko će sve to stajati blagajnu Zadra nije poznato, međutim, valja istaknuti kako je priča s Perićem još jedan dobro obavljen posao direkotra Giuseppea Giergije i klupske uprave.

Istina, nitko još službemo ne želi potvrditi ovaj transfer, ali je znakovita Perićeva kratka izjava: "Razgovoramo, imamo usuglasiti neke sitnice"!

Perić: Počašćen sam što sam došao u Zadar

Kratki susret Hrvoja Perića i Giuseppea Giergije u hotelu Kolovare u srijedu navečer negdje oko 20 sati bio je dovoljan da bi se finiširao dogovor oko potpisa ugovora s bivšim igračem Splita.

Obojica nisu skrivali zadovoljstvo sklopljenim poslom, posebice dojmljivo izgledao je Perić jer je napokon riješio pitanje nastavka svoje karijere.
- Nije potrebno isticati koliko mi je drago što će moj novi klub biti Zadar, jer riječ je o simbolu hrvatske košarke, klubu koji ima vrlo visoke ambicije.

Želja mi je na sve načine pridonijeti njihovom cilju, a to je ostvarenje ulaska u Euroligu. Napose, drago mi je što je gospodin Giergija uvelike inzistirao na mom dolasku u zadarske redove čime sam počašćen - kazao je Perić, dometnuvši kako će točku na i, odnosno tintu na ugovor staviti tijekom četvrtka, najvjerojatnije oko podneva.

Dražen ŽURA/EPEHA

dražen žura / epeha

#KKZADAR#HRVOJEPERIć

Izdvojeno