StoryEditor
Košarkabasnoslovni iznos

Bogdanović pred ugovorom života: u borbu za našeg reprezentativca uključio se još jedan klub, pogledajte koliko bi mogao zarađivati

Piše Toma Dragičević/SN
30. lipnja 2019. - 18:05

Iako je generalni manager Indiane Kevin Pritchard već po završetku sezone izjavio da je ostanak Bojana Bogdanovića prioritet Pacersa u ovogodišnjem prijelaznom roku u NBA ligi, taj posao ni u kojem slučaju neće biti lako zaključiti. Pogotovo nakon što je niti 24 sata prije početka prijelaznog roka, odnosno isteka moratorija na pregovore sa slobodnim igračima, The Athleticdonio vijest da najboljeg hrvatskog košarkaša želi Utah, pišu Sportske novosti.

Kako vijest potpisuju Shams Charania, jedan od najbolje informiranih NBA novinara i Tony Jones koji prati Jazzere, nema razloga sumnjati u njenu točnost.

Bogdanoviću bi tako iza ponoći u noći na ponedjeljak trebale stići dvije ozbiljne ponude, one Pacersa i Jazzera, a procjena (Bobby Marks, ESPN) je da bi mu godišnja plaća bila između 18 i 20 milijuna dolara.

Najbolja sezona u karijeri (18 poena u prosjeku, 49,7% šuta iz igre i 42,5% trice) te činjenica da je nakon ozljede Victora Oladipa, zvijezde Pacersa, u drugoj polovici sezone zabijao 20,7 poena po utakmici, učinila je Bojana Bogdanovića izuzetno traženom robom na NBA tržnici pa nema sumnje da će uskoro potpisati najveći ugovor koji je jedan hrvatski sportaš ikad dobio...

#BOJAN BOGDANOVIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 19:37