StoryEditor
Hajdukoproštaj talijana

Tramezzani se obratio javnosti: Zahvaljujem svima i ostat ću uvijek navijač ovog kluba, a Hajduk i Split ostat će uvijek u mom srcu

Piše PSD
27. svibnja 2021. - 16:28

- Prije svega, hvala Klubu što mi je omogućio da pošaljem ovu poruku i zahvalu. Poruka je iskrena i od srca i njome želim zahvaliti Klubu, predsjedniku i sportskom direktoru što su u jednom vrlo delikatnom trenutku za Klub donijeli vrlo hrabru odluku da me pozovu - kazao je nakon sporazumnog raskida sad već bivši trener Bijelih Paolo Tramezzani, javlja hajduk.hr.

- S moje strane, nadam se da sam pomogao u ostvarenju ciljeva, a za mene je to bilo predivno iskustvo koje mi je donijelo mnogo radosti. Shvatio sam kada sam došao da biti trener Hajduka jest jedna velika privilegija. To je vrlo poželjna klupa na kojoj su prije mene sjedili i bolji treneri, velika imena i nadam se da nisam razočarao nikoga u onome što je bio moj posao. Želim se u svoje i ime moje obitelji zahvaliti svima u gradu. Njihova strast i ljubav i način svakodnevnog ophođenja, kao da su me prihvatili svojim. Suze mi se ne sviđaju ako nisu radosnice. 

- Zato što sam suze boli u životu već isplakao, za stvari, na žalost, puno važnije. Ali nosim sa sobom u jednom dijelu srca sve ljude koje sam mogao upoznati u ova četiri ipo mjeseca. Ja sam im zahvalam na tome. Pomalo sam razočaran, što ipak nisam doživio ugođaj s navijačima na stadionu i to je jedna stvar koja mi je mnogo nedostajala zbog njihove strasti i ljubavi. Želim zahvaliti svima koji su radili sa mnom, doista svima, ne bih ih nabrajao jer ću sigurno nekoga zaboraviti. Tu mislim na oružare, liječničku službu, tehničko osoblje, moj stožer, a iznad svega velika zahvala ide svim mojim igračima jer se s njima stvorio jedan odličan odnos. Bila je to lijepa avantura, jedan lijep put. Dakle zahvaljujem svima i ostat ću uvijek navijač ovog kluba, a Hajduk i Split ostat će uvijek u mom srcu.

item - id = 1101729
related id = 0 -> 1137467
related id = 1 -> 1137437
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. listopad 2021 09:19