StoryEditor
Hajduknaš hajduk

Svečano otvaranje tematskog parka ‘Za sva vrimena‘ održat će se na jednoj od prvih domaćih utakmica: ‘ Vjerujemo da će publika biti prisutna‘

Piše Vedran Babić
10. lipnja 2021. - 15:01

Svečano otvaranje tematskog parka "Za sva vrimena" održat će se na jednoj od prvih domaćih utakmica Hajduka u novoj sezoni, otkrili su čelnici udruge Naš Hajduk.

- Imena u Parku mogli smo postaviti prije više od godinu dana, ali smo si rekli da to nećemo raditi bez svih onih koji trebaju biti tu kad se on otvori, jer su ga svi oni simbolično i izgradili. Taj je trenutak došao i mogu najaviti da ćemo početkom nove nogometne sezone, na nekoj od prvih domaćih utakmica, vjerujemo s publikom, otvoriti Park - pojasnio je predsjednik udruge Toni Baletić na konferenciji za medije ispod zapadne tribine poljudskog stadiona, kod spomenika Bernardu Vukasu.

Tajnik udruge Luka Domikulić izvijestio je o novostima u projektu otkupa dionica "Za sva vrimena":

- Trideset dana nakon objave o kupnji deset tisuća dionica Konstruktora, sa zadovoljstvom možemo reći da je iznos od gotovo pola milijuna kuna uplaćen te će dionice uskoro i formalno postati navijačke. Time će klupske boje, grb i ime Hajduka zauvijek ostati zaštićeni. Hvala navijačima, njih gotovo tisuću, koji su uz uobičajene dionice u projektu sudjelovali dodatnim donacijama.

Projektni menadžer udruge Tomislav Mikulić nabrojao je imena mnogih poduzetnika i tvrtki koji su podržali ovu priču i upisali se u Park, a svi oni koji žele da se i njihova imena nađu u Parku na otvaranju mogu to napraviti u narednih 30 dana, ističu iz Našeg Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. siječanj 2022 06:33