StoryEditorOCM
Hajdukbiće uskoro

Sortiraju se izvješća, sudac preskočio ovu srijedu, Hajduk još čeka kaznu

Piše Slaven Alfirević
23. studenog 2022. - 22:20

Mundijal nam je skrenuo pozornost s nogometne svakodnevnice na domaćoj sceni, na kojoj se, dakako, malo toga događa dok su oči uprte u Katar, ali na primjer - a smetnuli ste možda s uma - još nisu izrečene kazne nakon incidenata u Koprivnici na utakmici Slaven Belupo - Hajduk (2:2).

U trenutku se puno pisalo, pogođen je s tribina i pomoćni sudac Anto Marić, ali je na sve to skupa disciplinski sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer uzeo tajm-aut.

Mudro, da odluku servira, isporuči kad Mundijal bude u punom jeku i kad sortira sva prispjela izvješća.

Odluke obično izriče srijedom, prošlog tjedna je rečeno da nema potreba za žurbom, kao što i jest, jer prvenstvo je u prekidu, pauza je i nema razloga da se požuri s odlukom.

Pregledao je sve dokumente, ove srijede se igralo protiv Maroka i sva je javnost bila usmjerena na utakmicu naše reprezentacije, ali već od četvrtka možemo očekivati da će Klakočer odrezati kazne nakon Koprivnice i oglasiti se.

Podsjetimo da je utakmica bila privremeno prekinuta zbog izgreda, da se nije nastavila Hajduk bi je izgubio za zelenim stolom 0:3, jer su incident skrivili navijači splitskog kluba. Srećom da se nastavila, ali još čeka na izrijeku disciplinskog suca, kao uostalom i svi susreti kompletnog posljednjeg kola jesenskog dijela lige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2023 10:41