StoryEditorOCM
Hajdukodlična atmosfera

‘Podravske štuke‘, iz škole na utakmicu stigle u zadnji čas, a natpis na majicama im je specifičan

Piše Slaven Alfirević
19. svibnja 2023. - 15:52

Atmosfera se u Koprivnici polako zagrijavala, Torcida je zauzimala svoja mjesta, oko 400 ulaznica prodano je navijačima Hajduka koji su došli u Koprivnicu, naravno, bez obzira što susret nema izrazito natjecateljski značaj.

Među uzvanicima, da tako kažemo i Bojan Ivošević, splitski dogradonačelnik.

Sastav Hajduka izazvao je posebnu pozornost, s mnogo pričuva u početnoj postavi, Lekina kombiniranja s potkom "sve za finale kupa". Livaja na klupi, a začudo Benrahou u početnoj postavi! Ipak, šansa i za Anella od prve minute, to smo očekivali. Kapetan Jan Mlakar! A bekovski par Sigur - Letaj, da vam je to netko rekao tamo ujesen da će oni bit bekovski par kolo prije kraja u proljeće, a ne znam što biste rekli...

Na tribinama "Apaša" je 2241 gledatelj, objavili su službeni podatak. Dobra je to posjeta za Koprivnicu i još jedan dokaz kakav je Hajduk mamac.

I kad nema rezultatskog pritiska, brojke posjete su iznad prosjeka!

Stigle su i Štuke, u zadnji čas, pustili ih nastavnici, ali isto su došli na vrijeme, za početak susreta. Sa zastavama su se razmahali, u plavim majicama "go hard, or go home". Na engleskome, to je tako danas. Kakva bi to majica bila da piše, kreni snažno, ili ajde kući?! Uokolo njih bilo je podosta djece koja su pak imala Hajdukove majice, mali Livaje i Krovinovići i navijači Hajduka na zapadnoj tribini. Jedni drugima nisu smetali.

Prije susreta svečanost za oproštaj Zorana Zekića od Slavena i poruka službene spikerice, kao klupski proglas:

- Bilo je zadovoljstvo gledati vas kako radite i učiti od vas!

Zekić je objavio da krajem prvenstva napušta klupu Slaven Belupa kojeg je godinu i pol vodio umješnom rukom, daleko od vrtloga začelja.

image
Željko Hajdinjak/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:58