StoryEditor
Hajdukstoj doma

Otklonjene sve špekulacije: Nejašmić neće u Olimpiju, ni na posudbu, makar je u Tudora još bez minuta

Piše Slaven Alfirević
15. veljače 2020. - 08:58

Darko Nejašmić neće u Olimpiju, jer ga Hajduk ne pušta, ne pada mu na pamet, stručni stožer, struka, kako hoćete, nije u planovima za posudbu, a ni njemu se ne da. Time su obostrano otklonjene špekulacije da bi mladi reprezentativac mogao među “zmajčeke”. Kuloari su nudili tu mogućnost, uz dvojbu da li na šest mjeseci ili na godinu i pol, računalo se gdje ima dima ima i vatre, ostalo je nejasno tko ga gura u posudbu...

Na kraju je Igor Tudor odlučno negirao bilo kakvu mogućnost posuđivanja Nejašmića, uz naznaku da nije moguće ni da klanovi u svlačionici postoje, jer “da postoje, odmah bi ih, figurativno rečeno, zadavio”! Jutro poslije, famozni kuloari su za Nejašmića tvrdili, gurali drugu priču, “neka ostane, neka se bori i izbori”. Neka.

Simptomatično je, da to ponovimo i na ovim stupcima, kako je Tudor rekao da je “Nejašmić za njega, baš kao i svi, odnosno kao i svaki igrač pojedinačno, najbolji na svijetu”! Želi biti i jest pravedan do srži. I da ga baš veseli pozornost koju su mediji, eto, posvetili špekulaciji oko - Nejašmića. Darka vodi otac, isto se Darko zove, u toj agenciji Neja sport je i Mijo Caktaš primjerice i Jakov Blagaić, a kako su se dogodili “gluhi telefoni” više nije ni važno.

Olimpija? Nula bodova. Demantirano s najviše pozicije press-pulta, uz Tudorove (znakovite) izjave. A sve to nakon što je Nejašmić u prva dva nastupa upisao nula minuta.

item - id = 1003778
related id = 0 -> 1131956
related id = 1 -> 1107646
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2021 10:47