StoryEditor
Hajdukmlađe snage

Novo vodstvo veterana Hajduka poslalo snažnu poruku: Tu smo da pomognemo, a da se ne miješamo u politiku kluba

25. svibnja 2019. - 10:42
IMG_1476.JPG

Veterani Hajduka promijenili su vodstvo na skupštinskom sastanku u Poljudu, Vlatko Đolonga ih sada predvodi, zamjenik mu je Darko Miladin, a tajnik je ostao Goran Brailo.

Dosad su vodeći bili Ivan Buljan kao predsjednik i dopredsjednik Ivica Šurjak, nastupila je smjena generacije. Ivan Buljan, nije nazočio Skupštini, zaželio je sve najbolje svojim suigračima i nasljednicima:

- Istekao mi je mandat nakon dvije godine, bilo je već neko vrijeme danas-sutra, kad će Skupština, proteglo se, neka su se konačno sastali. Meni je to to bilo priznanje i čast, normalno je da na mlađima svijet ostane, bitno mi je i da neki drugačiji vjetar puše nego ranije i da bude izglađen odnos – pomirljivu je poruku u medije odaslao Buljan.

Izborom, koji se očekivao u kuloarima, počašćen je Vlatko Đolonga, rekao nam je:

- Želja nam je prezentirat klub kako ga treba prezentirat, na visokoj razini i kako dolikuje. Bez miješanja u rad i politiku kluba, mi smo tu da pomognemo, pokažemo se, odigravamo humanitarne utakmice i sudjelujemo u sličnim akcijama. Zadovoljstvo mi je i obveza što sam izabran.

Iskusnik među njima, u radu i akcijama, Ante Ivković Zonzi, vičan i kao frontmen prema javnosti, rekao je:

- Nikad više veterana nije se okupilo nego ovaj put (blizu 50, op. p.) što me veseli. Napominjemo da nikad nismo ništa tražili od kluba, nismo se tukli u prsi da smo veći navijači od bilo koga, ističemo da ćemo uvijek biti tu, na usluzi Hajduku. Zahvalili smo se Ivanu Buljanu i Ivici Šurjaku, a sad su došli mlađi ljudi na čelo, nove snage koje će zadržati kontinuitet i biti uvijek na raspolaganju bez miješanja u politiku kluba.

Evo svih 49 sa slike

Pola sata sastanka, izborne skupštine i ručak u klupskom restoranu s Marinom Brbićem, Lukšom Jakobušićem... u nadasve ugodnom ozračju.

Kolektivno su se uslikali, na terasi ispred Bijelog salona, brojni: gornji red: Domeniko Sisgoreo (dugodišnji fizioterapeut), Luka Bonačić, Zoran Vulić, Mladen Jurić, Stipe Andrijašević, Mario Ćutuk, Nenad Pralija, Vik Lalić, Tonći Gabrić, Ivan Jerković, Darko Miladin, Mario Božiković, Jurica Puljiz, Hrvoje Vuković, Ive Šeparović, Goran Šušnjara; srednji red: Stanko Mrduljaš Babo, Ante Žaja, Ivan Zelić (firma Sigma, besplatno im vodi knjige), Šimun Siniša Fulgosi, Željko Mijač, Vlatko Đolonga, Ivan Čubretović, Drago Ćelić, Zoran Kukoč, Goran Brailo, Marino Lemešić, Lukša Poklepović, Denis Putnik, Hari Vukas, Ivan Katalinić, Ivan Pavlica, Igor Vukman, Stipe Balajić, Stipe Pletikosa, Ivan Pudar, Zlatko Vujović; donji red: Ante Zonzi Ivković, Zoran Varvodić, Milenko Bikić, Bogdan Kragić, Marin Brbić (predsjednik uprave kluba), Lukša Jakobušić (dopredsjednik uprave kluba), Mario Osibov, Joško Španjić, Ante Šećer, Igor Musa, Dean Računica, Jurica Gizdić (klupski kroničar)

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 15:03