StoryEditor
Hajdukmercato

Novi ugovori ili prodaja? Zastupnici dvojice hajdukovaca raspolažu konkretnim kontaktima i ponudama

18. veljače 2019. - 11:08

U miru, zadovoljni i smireni dobrim startom, najvažniji zadatak Bijelima je srediti mercato do kraja.

Nakon što je kupljen stoper Oleksandar Svatok, evo kako to izgleda...

Nisu pismene ponude, ali njihovi zastupnici, Franjo Vranjković i Eljver Rača raspolažu konkretnim kontaktima i ponudama za svoje klijente. Tudor je na meti Lecha i Poljska je otvorena do 28. veljače, ali ima i klubova iz Nizozemske i Njemačke koji ga gledaju i sondirali su na Rujevici teren za ljeto.

Tudoru istječe ugovor na ljeto i Hajduk bi brzih dana trebao prema Tudoru izaći s ponudom, da produži ugovor. U suprotnom, Tudor bi mogao u Lech ili će na ljeto otići bez odštete. A rekao je da ne želi van, a da Hajduk ne bude zadovoljen. Igra u vrlo dobroj formi, ali je istodobno oporavljen i Josip Juranović, pa na desnom beku problema nema, ima viška.

S druge strane Ismajli na poziciji stopera doista proživljava zlatne trenutke karijere, igra britko i moćno i gledaju ga ne samo Šahtar iz Ukrajine nego i Rusi. U Rusiji je otvoren mercato do ožujka, a Hajduk jači za Svatoka u špilu karata može Ismajlija prodati odmah.

Ili ga pak zavezati boljim ugovorom nego što uživa u svojih trenutačnih cca 60.000 eura godišnje (sasvim malo u odnosu na mnoge). Ismajliju ugovor istječe 2020. Kad Hajduk ima novca da izdvoji cca 350.000 eura za Svatoka, onda bi trebao brzih dana sistematizirati i Tudora i Ismajlija. Novi ugovorom ili prodajom. U ime zadovoljstva u svlačionici.
 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 06:47