StoryEditorOCM
Hajdukbogat program

Nedjelja uz Hajduk, fotografiranje s ‘Rabuzinovim suncem‘, koncert na stadionu, zabavni park …

Piše Sport SD
26. svibnja 2023. - 16:54

U povodu osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i posljednje utakmice ove natjecateljske sezone Hajduk - Šibenik, Klub organizira prigodni sportsko-zabavni program koji će započeti u nedjelju od 10 sati. 

Svim navijačima će od 10 do 16 sati pokraj ‘‘galeba‘‘, ispod istočne tribine Poljuda biti omogućeno fotografiranje s Rabuzinovim suncem, trofejem koji su hajdukovci ponovno podigli u Rijeci pobjedom protiv Šibenika. Povedite svoje najdraže da imaju uspomenu koju će dugo pamtiti. 

Za zagrijavanje za utakmice od 12 sati bit će zadužen DJ. U zabavnom parku za djecu i najmlađe organizirane su i nagradne igre uz našeg dragog Rica koji će se u Fan zoni priključiti od 14 sati. Na stadionu će od 16:15 sati će atmosferu za sve generacije navijača podizati svevremenska pjevačica Jasna Zlokić i drugi gosti iznenađenja. 

Ovim putem pozivamo sve navijače da se dođu zabaviti uz bogat sadržaj u koji će biti uključeni glazbeni izvođači, gosti iznenađenja, ugostiteljska ponuda i zabavni park. Još jednom podsjećamo i pozivamo sve navijače da na stadion dođu u bijelim majicama kako bi uz snagu i zajedništvo ispratili staru i zaželjeli sreću u novoj sezoni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 18:56