Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
Hajdukslovenac se oglasio

Matjaž Kek potvrdio da su ga kontaktirali iz Poljuda, ali i da nema namjeru doći u Split: Meni to nije na kraj pameti, niti o Hajduku uopće razmišljam

Piše PSD
19. prosinca 2019. - 10:58

Matjaž Kek konstantno se navodi kao jedna od opcija za klupu Bijelih. Mnogi navijači Hajduka bi na takav razvoj situacije gledali blagonaklono, ponajviše zbog toga što smatraju da bi Slovenac bio dugotrajno rješenje, nešto što se već dulje vrijeme nije vidjelo na Poljudu.

U razgovoru za Index Kek je potvrdio da su ga kontaktirali iz Hajduka, ali da o dolasku u Split ni ne razmišlja.

- Koliko ja znam, Hajduk ima trenera. Poštujem Damira Burića i sve svoje kolege. Hajduk je preveliki klub da bi se preko novina i ostalih medija nekoga reklamiralo ili guralo. Meni to nije na kraj pameti, niti o Hajduku uopće razmišljam. Bilo je kontakata, ali ja sam tada već bio izbornik Slovenije i to nije bila opcija. Ja nisam čovjek koji bi se reklamirao, a Hajduk nije klub oko kojeg bi se tako trebalo špekulirati sa strane. Iskreno, smetaju me te priče. Govorilo se i da sam ja predložio Rožmana Rijeci, da sam ga doveo, a to su gluposti", rekao je Kek.

Slovenski trener osvrnuo se i na dolazak Stanića i Kepčije na Poljud.

- Hajduk je sada doveo ljude koji su nešto u životu napravili, koji su karizmatični i koji će raditi s puno ljubavi. Vrijeme je da se nekome u klubu da vremena i povjerenja da pokuša napraviti ono što želi. Prečesto su u Splitu reagirali ishitreno, dok su ostali išli naprijed. Meni je jasno da su Hajdukovi navijači nervozni jer traže trofeje, ali morat će biti strpljivi i dopustiti nekome da realizira svoju viziju", kazao je Kek Indexu.

#HAJDUK#MATJAž KEK

Izdvojeno