StoryEditor
Hajduknije bio na sastanku

Marin Brbić i Davor Šuker slučajno se susreli u Zagrebu: ‘Proces odabira televizijskih prava potpuno je netransparentan‘

15. svibnja 2020. - 08:24
Damir Krajač/Hanza Media

Marin Brbić, predsjednik Hajduka i Davor Šuker, predsjednik HNS-a susreli su se u Zagrebu.

Informacija se proširila, pa sad je li to vijest koju treba detaljizirati, koliko je intrigantna, kako god, tek pitali smo Brbića da nam prokomentira susret sa Šukerom koji se dogodio izvan prostorija Hrvatskoga nogometnog saveza.

- Istina je da sam naletio u restoranu Baltazar na Gornjem gradu u Zagrebu na Davora Šukera, predsjednika Saveza i kao što bi učinio svaki pristojan čovjek, kurtoazno sam ga pozdravio. Svatko je bio svojim putem. Meni je apsurdno i čak smiješno da netko tako slučajan susret od deset sekundi stavlja u kontekst članka u kojem se piše o temi televizijskih prava. Uostalom, gospodin Šuker nije niti nazočio na sastanku u Savezu – Brbić nam je izričito kazao.

Vaš, odnosno Hajdukov stav oko HNS-a i televizijskih prava je poznat?

- Naravno i nije se promijenio ni za dlaku. Hajduk kao najgledaniji klub HNL-a morao bi sudjelovati u pregovorima oko tako važne stvari. I to ne kao dionik HNS-a, nego kao klub koji svojom gledanošću najviše doprinosi povećanju vrijednosti televizijskih prava.

Brbić je iskoristio naše pitanje da i ovo doda:

- Već smo jasno kazali da je što se Hajduka tiče, proces odabira televizijskih prava potpuno netransparentan!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2021 08:25