StoryEditor
Hajdukvraća se bebek

Kad on sudi, Hajduk ne pobjeđuje: u četiri susreta s Osijekom u kojima je Pajač dijelio pravdu, Bijeli nisu uspjeli doći do tri boda

21. kolovoza 2019. - 16:36

U nedjeljnom derbiju Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu (20 sati – MAXtv Arenasport 3) pravdu će dijeliti Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina). Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Vedran Đurak (Stupno), a četvrti sudac je Goran Loparac (Sladojevci). Dodatni pomoćni suci su Ivan Župan (Bjelovar) i Goran Pečarić (Zagreb).

Ovo je peti susret u kojem će Pajač suditi ovim protivnicima, a još nijednom nije slavio splitski klub. Osijek je dvaput pobijedio po 2:1, jednom u prvenstvu u proljeće 2016. godine kada je trener također bio Damir Burić, drugi put prošle sezone u četvrtfinalu kupa).

Dva ogleda završila su neodlučeno, u oba slučaja ligaška. Zadnji susret Hajduka i Osijeka (0:0) u travnju u Splitu sudio je Pajač. 

U Sinju prije petnaestak dana napadnuti riječki arbitar Ivan Bebek na terene HNL-a vraća se istog dana. Bebek će suditi utakmicu Gorice i Istre 1961.

U međuvremenu se Bebek prethodno suđenju vratio prošlog tjedna kada je sudio utakmicu 3. kola kvalifikacija Lige prvaka Dinamo Kijev – Club Brugge (3:3).

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 01:12