StoryEditor
Hajduksubota, 15 sati

I pape i dida bili su Torcida: Hajduk pozvao navijače svih generacija na utakmicu protiv Belupa, za jednu kupljenu dobijaju se još dvije dječje ulaznice

Piše PSD
23. listopada 2019. - 01:21

Iz Hajduka pozivaju sve navijače svih generacija da im se pridruže u akciji “I pape i dida” (#ipapeidida) te sa svojom djecom, očevima, majkama, bakama i djedovima budu nazočni na subotnjoj utakmici 13. kola HT Prve lige Hajduk - Slaven Belupo.

Svi kupci ulaznica za utakmicu Hajduk - Slaven Belupo od danas imaju pravo na dvije dodatne besplatne ulaznice (isključivo za djecu do 14 godina) koje mogu preuzeti odmah prilikom kupnje.

Hajdukovi pretplatnici također imaju pravo preuzeti dvije dodatne besplatne ulaznice za djecu do 14 godina na svim prodajnim mjestima osim online. Akcija se odnosi na sve tribine, osim za lože (A i B).

Navijači koji su kupili ulaznice za utakmicu prije početka akcije mogu uz predočenje kupljene ulaznice također preuzeti dodatne besplatne ulaznice za djecu. Ulaznice se odnose na sve tribine, a broj je ograničen.

Ulaznice možete preuzeti na standardnim prodajnim mjestima: Odjel za članstvo, Hajduk Fan shop Grad (pored zgrade HNK Split), Cro Fan Shop City Center one, Mall of Split i Trogirska 10 (pored Marmontove ulice), Kućice oko stadiona na dan utakmice.

Više informacija o akciji "I pape i dida" možete pronaći OVDJE.

#HAJDUK#HT PRVA HNL##IPAPEIDIDA

Izdvojeno

02. srpanj 2020 08:59