StoryEditor
Hajduknezadovoljni igrom

'Ovo nije naš Hajduk, što radite od našeg simbola?': bijesni navijači vrijeđali predsjednika Bijelih i tražili odlazak Damira Burića

Piše PSD
21. listopada 2019. - 00:02

Hajduk ni nakon 84 dana nije uspio doći do gostujuće pobjede. Posljednje slavlje van Poljuda došlo je još u drugom kolu kada su Bijeli igrali u Varaždinu.

Bijeli su možda mogli doći do pobjede da je Barryjev udarac u 15. minuti završio u golu, no Burićeva momčad nije izgledala uvjerljivo tijekom cijelog susreta.

Zbog svega toga mnogobrojni navijači koji su u Zagreb došli podržati svoje ljubimce počeli su skandirati "Buriću, odlazi", a navodno je s tribina prema Hajdukovom treneru poletjela i boca.

Sličnu sudbinu doživio je i predsjednik Bijelih Marin Brbić koji je pretrpio niz uvreda, a u jednom su trenutku morali intervenirati i zaštitari.

Osim već spomenutih, pred kraj utakmice su se mogli čuti i drugi povici poput: "Ovo nije naš Hajduk, što radite od našeg simbola?" i "Jeste li ovo vježbali na Braču".

Vodstvo kluba i stručni stožer sada zasigurno čeka teški period, a Slaven Belupo s novim trenerom već u subotu stiže na Poljud.

#HAJDUK#TORCIDA

Izdvojeno

09. srpanj 2020 10:11