StoryEditor
Domaći nogometTeške su riječi pale

Sudac Pajač bio je u centru pažnje: zapisnik nakon utakmice otkriva o čemu se točno radilo i koliko je žustrine bilo u izljevima emocija

Piše SN
1. lipnja 2020. - 09:09
Srđan Vrančić/HANZA MEDIA

Nije dugo trebalo, svega jedan puni dan od povratka hrvatskog nogometa u normalan život, da se krene pričati o sucima i o događanjima nakon jedne utakmice. Zasjeniti igru i samu činjenicu da ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu mogu uživati nije teško, mora se dogoditi samo jedna sporna odluka kako bi upravo ona došla u prvi plan i pod lup javnosti.

Na ogledu Rijeke i Osijeka u sklopu polufinala domaćeg Kupa bilo je malo više spornih odluka zbog kojih su akteri utakmice, naročito s gostujuće strane nerijetko gubili živce. Drugi žuti karton Kleinheislera, pa jedanaesterac za Rijeku, cjelokupna se drama nastavila i nakon utakmice gdje je na parkingu Rujevice došlo do fizičkog obračuna između dva igrača - pišu Sportske novosti.

U centru pažnje bio je sudac Igor Pajač. On se oglasio nakon utakmice, a na njenom kraju umalo je došlo do opće tučnjava svih igrača.

Najžustriji je u tome bio pomoćni trener Osijeka Karlo Primorac koji je nakon penala za Rijeku potpuno izgubio živce i krenuo s paljbom na suca Pajača. Zapisnik nakon utakmice zorno otkriva o čemu se točno radilo i koliko je žustrine bilo u izljevima emocija nekadašnjeg napadača Osijeka.

- U 66. minuti opomenuo sam predstavnika NK Osijek Karla Primorca zbog prigovora na moje odluke te sam istog predstavnika u 73. minuti drugi put opomenuo te isključio zbog opetovanih prigovora na moje odluke i napuštanja tehničkog prostora.

Još je teže po glavnog arbitra nedjeljnog dvoboja bilo nakon utakmice.

- Po završetku utakmice se ponovno spustio u teren za igru te mi je prilikom napuštanja terena prišao i vrijeđao riječima 'smeće jedno, kako te nije sram, p**ka ti materina, uništio si utakmicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. rujan 2020 22:45