StoryEditor
Domaći nogometYNWA obitelj

Popularni Vatreni dobio je pismo iz Liverpoola koje ga je iznenadilo, ali i oduševilo: Uvijek si bio naš kapetan, pravi uzor, nedostaješ nam

Piše SN
9. rujna 2020. - 22:26
Paul Ellis/AFP

Dejan Lovren otišao je iz Liverpoola, ali šest godina predug je period da bi samo tako bio zaboravljen. Posebice u svlačionici.. prenose Sportske novosti

- Ne mogu zamisliti Liverpool bez tebe i, iskreno, još mi nije sjelo da se ne vraćaš. Bio si vrlo važna figura u našoj svlačionici i jedan od najutjecajnijih igrača, koji nam je pomogao da postanemo ono što smo danas – pobjednici - poručio mu je Jordan Henderson, kapetan Redsa.

Nije se na tome zaustavio...

- Kod nas i u Hrvatsku usadio si mentalitet da se uvijek borimo. Čak i u vremenima u kojima ti nije bio lako bio si ovdje za sve nas i nikad neću zaboraviti podršku koju si mi pružio da postanem vođa ove momčadi. Ti si uvijek bio "kapetan" iako nemaš traku oko ruke. Svima si nam uzor - dodao je. 

Pismom se pohvalio Lovren zbog kojeg je, kako kaže, ostao bez riječi.

Već mi nedostaješ te i dalje očekujem da ću te ponovno vidjeti na treningu da diskutiramo i da se "zezamo". Nadam se da si svjestan koliko si dao za ovaj klub i ja ću ti uvijek biti na raspolaganju ako bilo što treba tebi ili tvojoj obitelji. Sretno u budućnosti, ali moraš znati da u Liverpoolu uvijek imaš braću ako nas zatrebaš. You'll never walk alone, Hendo".

Biranim riječima oprostio se i Klopp nedavno od Hrvata koji, evidentno je, neće biti zaboravljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 21:00