StoryEditorOCM
Domaći nogometNema šanse

Pet milijuna za Vuškovića. Ma dajte ekipa iz PSG-a, potrudite se malo više

Piše Slaven Alfirević
12. studenog 2022. - 09:50

Neće Luka Vušković u Paris St. Germain, a pogotovo ne za pet milijuna eura, malo je to...

Vijest da Paris St. Germain nudi za mlađeg Vuškovića četiri plus jedan milijun eura prosutrujila je u petak navečer iz radionice talijanskih meštara mercata, međutim u Hajduku i - kako se to kaže u - krugovima bliskim obitelji mladog nogometaša primljena je i s dozom nevjerice.

Nitko nije potvrdio da ponuda postoji, premda ne treba sumnjati da je izuzetno daroviti Vušković pocrtan u bilješkama skauta mnogih velikih klubova, pa nije čudo ni da Paris St. Germain zna i interesira za njega.

Ponuda je možda tek u dolasku, ali ono što je sigurno - za takvu sumu ne treba im se ni truditi!

Znate kako to ide, prva reakcija bude "ne znam o tome ništa", a onda slijedi dodatak ako se radi o toj sumi - malo je.

Vušković je svakako dragulj Hajduka i hrvatskog nogometa, ali ako se danas, kad ima 15 godina, spominju četiri milijuna plus bonus od još jednog, onda nema sumnje da će cijena porasti i to treba pričekati...

Lijepo je znati da ponude postoje, Hajduk je uvijek najbolje prodavao vlastite proizvode, svoj produkt, kao što su to ranije bili Nikola Vlašić, Ante Palaversa, Domagoj Bradarić.

Stariji mu brat Mario Vušković prodan je nedavno u Hamburger na posudbu pa za trajan otkup, ukupno oko četiri milijuna eura.

No, prerano je još za Vuškovića mlađeg, na proljeće tek puni 16 i čeka se njegov debi i za prvi sastav. I treba pričekati pravi trenutak, a ne skočiti na prvu navodnu ponudu...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. ožujak 2023 04:26