StoryEditorOCM
Domaći nogometogroman doprinos

Izbornik Dalić zahvalio se Šimi Vrsaljku: ‘Bio jedan od pokretača veselja, pozitivne energije i dobrog raspoloženja unutar svlačionice, što će nam svima nedostajati‘

26. kolovoza 2022. - 15:34

Na vijest o oproštaju Šime Vrsaljka od reprezentacije reagirao je i izbornik Zlatko Dalić ističući koliko su je zahvalan na svemu što je dao Vatrenima. Izbornik Dalić istaknuo je kako poštuje Šiminu odluku te mu je zahvalio na velikom doprinosu uspjesima Vatrenih.

- Poručio sam Šimi kako razumijem njegove razloge i poštujem takvu odluku. Svima nam je žao što zbog zdravstvenih razloga u proteklom razdoblju nije mogao reprezentaciji dati ono što je želio jer je Šime vrhunski nogometaš koji je, k tome, istinski uživao biti dio reprezentacije. Na terenu i izvan njega bio je vrlo važan ‘kotačić" u svim našim uspjesima - izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

- Svi znamo s kakvim je koljenom odigrao Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Zahvaljujući takvoj požrtvovnosti, hrabrosti i spremnosti igrača da se žrtvuju za uspjeh momčadi, ostvarili smo povijesni rezultat. Šime je, pritom, bio i jedan od pokretača veselja, pozitivne energije i dobrog raspoloženja unutar svlačionice, što će nam svima nedostajati. Zbog svega toga, bilo mi je zadovoljstvo imati Šimu u ekipi te mu zahvaljujem na svemu što je dao za hrvatsku reprezentaciju. Zaslužio je sve lijepo što mu se dogodilo u hrvatskom dresu, a želim mu još puno radosnih trenutaka na nogometnim terenima i izvan njih. Prije svega, puno zdravlja! - naglasio je Dalić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. veljača 2023 23:17