StoryEditorOCM
Domaći nogometVjeran Simunić iznenada napustio hrvatsku i otišao daleko

Imotski bez trenera

Piše PSD.
11. ožujka 2008. - 17:35

(Ne)Vjeran Simunić ide u Brunei
Kao grom iz vedra neba Imotskim je odjeknula vijest da je Vjeran Simunić podnio neopozivu ostavku na mjesto trenera. Zbilo se to u nedjelju kasno navečer, a nakon odlične igre njegovih momaka u pobjedi protiv Kamen Ingrada. Nije nam bilo jasno što je nagnalo Simunića da odstupi, ali on nam je sve jednostavno pojasnio:

- Kako to obično biva u životu, stvari se događaju iznenada. Iako nisam očekivao, ali sam priželjkivao zadnjih godina, inozemnu ponudu, jer sam pomalo umoran stresom u hrvatskom nogometu. Posljednjih 15 godina neprestano plovim što prvoligaškim, što drugoligaškim nogometnim vodama te premierligaškim Bosne i Hercegovine, a hvala Bogu, i to sam uspješno dovodio kraju. Kako sam već imao uspješan izlet u Bahrein, što je na meni ostavilo traga, ovoga puta idem malo dalje - u Brunei, gdje ću se sučeliti s još jednim izazovom - rekao je Simunić.

Imoćani tako ostaju bez trenera, iako su u ovoj posljednjoj utakmici prikazali najbolju igru ovoga prvenstva. Tko će biti trener, još uvijek se ne zna. Međutim, sigurno je da će protiv solina momčad voditi pomoćni trener Tvrtko Bubalo. Na Upravi Imotskoga je da hitno iznađu rješenje kako bi stabilizirali momčad u nastavku borbe za očuvanje drugoligaškog statusa.

P.ŠKORO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 03:49