StoryEditor
Domaći nogometoglas je brzo 'nestao'

HNS strogo zabranio preprodaju ulaznica, na oglasima 'osvanule' dvije pozivnice naznačene na MUP u iznosu od 3400 kuna?!

Piše PSD
9. listopada 2019. - 12:30

- Ne treba OIB ni osobna iskaznica, sve se vidi - pisalo je u oglasu u kojem su se prodavale dvije ulaznice za utakmicu Hrvatske i Mađarske koja se igra sutra na Poljudu u Splitu, a međuvremenu je izbrisan.

Cijena za ove dvije ulaznice bila je 3400 kuna, a vidljivo je bilo da se radi o pozivnicama naznačenim na MUP RH.

Ulaznice za utakmicu rasprodane su u rekordnom roku, ali možete ih pronaći na oglasima, iako je HNS strogo zabranio preprodaju i objavio jasna pravila kojih se navijači trebaju pridržavati:

- Sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

- Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a kako su sukladno zakonskim propisima u prekršaju napominjemo da mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak.

- Svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici. Sve osobe bez pravovaljane ulaznice kao i osobe zatečene u sektoru/dijelu stadiona za koji ne posjeduju pravovaljanu ulaznicu će zbog počinjenog prekršaja biti udaljene sa stadiona i predane policiji na nadležni prekršajni postupak.

- Upozoravamo sve navijače da s ulaznicama koje kupe kod preprodavača odnosno na crnom tržištu neće moći ući na stadion i bit će im oduzete bez prava na povrat novca.

#MUP#HNS#HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA

Izdvojeno

08. srpanj 2020 01:02