Sport Domaći nogomet

vikend u dalmaciji

Dalić gost iznenađenja večeras u Makarskoj

vikend u dalmaciji

Zlatko Dalić danas stiže u Makarsku. Prvak Hrvatske u futsalu Novo Vrijeme Apfel igra ligašku utakmicu protiv Uspinjače (19.15 sati) u sklopu koje je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije zamišljen kao gost iznenađenja. 

Dalić, kojeg veže dugogodišnje prijateljstvo s predsjednikom Uprave kluba Mijom Pašalićem, u Dalmaciji bi trebao provesti cijeli vikend. Prvo će, dakle, svratiti podno Biokova, a tko zna – možda se pojavi i sutra u Poljudu na utakmici Hajduk – Lokomotiva.

Također, prije početka susreta igrač domaćeg sastava Duje Bajrušović svečano će primiti nagradu za najboljeg futsal igrača 2018. godine po izboru specijaliziranog portala CROfutsal koji je objavom na svojim stranicama priznao i Hrvatski nogometni savez.

Bajrušović je proglašen i najboljim sportašem Makarske za prošlu godinu, Novo Vrijeme očekivano najboljom momčad tog grada, Teo Strunje najbolji je trener, a dopredsjednik Uprave Jozo Gudelj najbolji javni djelatnik. Sva ta priznanja na dostojan će se način obilježiti prije utakmice.

Bit će to po svemu sudeći lijepa večer u Makarskoj, ponovno s dobro popunjenim tribinama. Nedostaje samo pobjeda kako bi cjelokupni dojam bio perfektan.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Domaći nogomet