Sport Dalmacija u balunu

čudotvorac iz maloga mista

Kirevski 1154 minute netaknute mreže

čudotvorac iz maloga mista

Niz Nikole Kirevskog ide dalje! Vratar četvrtoligaša Jadrana iz Tučepi sada već 1154 minute uzastopno nije primio pogodak nakon što je njegova momčad tijekom uskršnjeg vikenda s 2:0 slavila u gostima kod Vinjana.

Sočo je poentirao u 37., a Lizatović u 88. minuti za tri boda Tučepljana i njihovu dvanaestu utakmicu bez poraza.
Mijenjaju se godišnja doba, a Kirevski još ne pomišlja na kapitulaciju. Štoviše, Vinjani ga nisu ozbiljnije ni ugrozili.

- Pa i nisan baš ima nešto posla ovaj put, nije bilo toliko stresno - kazao nam je dvadesetjednogodišnji Kirevski koji je posljednji put loptu izvadio iz mreže 4. listopada prošle godine.

Bilo je to u porazu od Uskoka (0:1), a upravo Klišani stižu na noge Jadranu ovog vikenda. Eto šanse za povrat dugova.

- Motivirani smo za revanš i nastavak našeg niza. Uvik bude na tribinama stotinjak, dvista mještana koji nas podrže. Uskok je čvrst otraga i dobar naprid, ali probat ćemo ih zaustavit.

Klišani sljedeći

I dok Kirevski ne razmišlja previše o svom nizu, on je česta tema njegovim prijateljima i poznanicima.

- Svaki dan me zove deset ljudi, svi čestitaju... Nisan baš navika, ali šta ćeš. Mora se - priznaje nam Kirevski koji se ipak nada da ćemo se opet čuti. Jer, to bi značilo da se njegov niz nastavio.

Ali, pitat će se nešto i Klišane koji su se jučerašnjim trijumfom nad GOŠK-om popeli na drugu poziciju s četiri boda manje od vodećeg Orkana. Momčad iz Dugog Rata je uzela tri boda doma protiv Glavica (2:0), dok su Jadran (KS) i Urania zapeli, osvojili su samo po bod protiv Mladosti odnosno Hvara.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu