StoryEditor
SplitBili su vrijedni

Zapita se čovjek - kakvi to ljudi žive oko nas i s nama?! Čisteći medvjedići s Marjana izvukli 16 vreća smeća, nema čega nisu našli

Piše Merien Ilić
6. veljače 2022. - 12:10

Ekološki osviještena ekipa iz inicijative Čistećih medvjedića opet je bila vrijedna. Ovog vikenda okupilo se njih dvadesetak i zajedničkim snagama prionuli su čišćenju na potezu od Sjevernih vrata do Prve vode na Marjanu.

- Skupilo se, kako to obično biva, svega i svačega - naišli smo na soba, pobiga je onome šta ima crveni nos i dugu bilu bradu, no nedaleko nađosmo i njega. Problidija je od muke... Renault je ostavia svoj pisani trag, u redu, parkirali smo na sigurno misto. Nekome su u šumu zalutala vrata od špahera, limenke, staklene boce, duda, teniska loptica, tapetić, ma, k'o da opremamo kuću, nema šta nema, e pa i toga ima! - javljaju Medvjedići koji su na tom kratkom potezu uspjeli napuniti čak 16 vreća!

image
Privatni Album

Ova ekipa redovito je u pokretu, pa očekujte uskoro opet neku akciju, na nekom posve uobičajenom mjestu koje nažalost krije, gomile smeća. Svi koji žele sudjelovati u njihovim akcijama mogu se informirati preko Facebook grupe Čisteći medvjedići - Dalmacija - grupa za dogovore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2022 23:43