StoryEditorOCM
Splitblagdansko darivanje

Zahvaljujući Slobodnoj Dalmaciji i tvrtki ‘Inovapro‘ djeca iz doma ‘Maestral‘ dobila su vrijedan poklon za Božić

Piše M. U.
20. prosinca 2023. - 19:36

Slobodna Dalmacija i tvrtka "Inovapro" odlučili su Dječjem domu "Maestral" pokloniti fotonaponsku elektranu kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije, a posebno u ovo blagdansko vrijeme.

image

Ante Čikotić, Jelena Burazin i Vinko Ursić Glavanović

Joško Šupić/Cropix

- Drago nam je da možemo na kraju ove godine, koja je i nama bili uspješna, povodom deset godina našeg postojanja pomoći zajednici. Razmišljali smo kome bi naša pomoć bila najpotrebnija i odlučili pomoći djeci koja ovdje žive. Investiranjem u solarnu elektranu i ovom donacijom ćemo konkretno pomoći. Novac kojim su do sada plaćali električnu energiju, "Maestral" će sada moći usmjeriti u razvijanje kreativnosti svojih korisnika, poboljšanja kvalitete njihovog boravka - kazao je Ante Čikotić, direktor tvrtke "Inovapro".

Dodao je da su oni kao firma koja je orijentirana na zelene projekte i Slobodna Dalmacija idealan spoj zelenog i digitalnog za pomoć potrebitima.

image
Joško Šupić/Cropix

- Zahvalni smo što Slobodna povodom svog 80 rođendana, a "Inovapro" povodom desetog daruju upravo "Maestral" i djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Raduje nas što unaprjeđujemo kvalitetu života naše djece na ovaj način, a ujedno doprinosimo i očuvanju okoliša. Ušteda koju će Maestral dobiti ovom donacijom uvelike će nam pomoći u daljnjoj skrbi za naše korisnike jer ćemo te novce moći upotrijebiti u druge stvari i usluge koje su im potrebne - rekla je Jelena Burazin, ravnateljica "Maestrala".

Ravnateljica je zahvalna što Slobodna Dalmacija prati djelovanja Dječjeg doma "Maestral" od početaka njegovog postojanja i u Splitu i u Kaštelima.

image
Joško Šupić/Cropix

- Slobodna Dalmacija ove godine slavi 80 godina svog postojanja i kao dio krovne medijske kuće Hanza Medija i u ime predsjednice uprave Ane Hanžeković Krznarić iznimno smo sretni da i na ovaj način možemo obilježiti našu obljetnicu. Želimo pokazati što Slobodna Dalmacija znači i u Splitu i u Dalmaciji te na jedan način vratiti zajednici sve ono što su nama Split i Dalmacija dali kroz godine - kazao je direktor poslovne jedinice Slobodna Dalmacija Vinko Ursić Glavanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:54