StoryEditor
SplitBOJE SE BOJANA?

Vlasnik o svom trošku uklanja ilegalnu palačinkarnicu ‘Denis‘! Ivošević: Nije to ništa posebno, to je samo jedan komunalni problem manje u našem gradu

14. listopada 2021. - 16:25

Ugostiteljski objekt "Denis", među mladima jako popularna palačinkarnica, smještena u trafici na Poljičkoj cesti, još od početka 2019. godine radila je ilegalno.

Tada im je istekao ugovor s Gradom, kojeg su imali za korištenje javne površine, a novi nikad nije potpisan. Kada je nova vlast došla u Banovinu odlučili su se pozabaviti takvim problemima. Izdali su rješenje za uklanjanje objekta, a vlasnik ih je poslušao i danas pokrenuo uklanjanje trafike o svom trošku.

image
Saša Burić/Cropix

Pametna odluka, dodajmo, jer zbog problema za dozvolom do sada je tvrtki "Midas", koja je vlasnik palačinkarnice, uručeno devet prekršajnih naloga, svaki "težak" pet tisuća kuna, četiri puta su dobili rješenje o uklanjanju štekata, dok prijave građevinskoj inspekciji i ne računamo.

- Navedeni objekt, kao i brojni drugi, nije imao važeći ugovor s Gradom Splitom, vlasnik je sam uklanja. Ništa posebno, samo jedan manje komunalni problem u našem gradu - komentirao je događanje zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević.

item - id = 1135028
related id = 0 -> 1134960
related id = 1 -> 1134922
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2021 16:25