StoryEditorOCM
SplitTragedija

Vještačit će se uzrok kobne prometne u Stobreču u kojoj je smrtno stradao mladi nogometaš. Je li još tko uključen?

Piše Mario Matana
15. ožujka 2024. - 16:11

Još uvijek nisu utvrđene sve okolnosti teške prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak navečer na glavnoj stobrečkoj prometnici, u Ulici sv. Lovre. Do nesreće je došlo oko 22.15, s ceste je sletio motocikl na kojem su bila dva mladića, a unatoč brzoj intervenciji Hitne, u bolnici je od teških ozljeda preminuo 20-godišnji Šimun Šolić.

Očevid koji je vodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Splitu potrajao je do dugo u noć, no još uvijek nije razjašnjeno kako je točno došlo do nesreće. Naloženo je prometno-tehničko vještačenje koje će sigurno dati odgovor na neka pitanja, a policija je uputila poziv svim eventualnim očevicima ili osobama koje imaju nekakve informacije da se jave najbližoj postaji ili na dežurni telefon. Nije za sada sa sigurnošću ni poznato tko je vozio motocikl, nesretni Šimun ili drugi mladić, koji je također ozlijeđen u nesreći. Također se provjeravaju glasine da je u cijelom incidentu sudjelovalo drugo vozilo, makar nije sigurno je li to drugo vozilo presjeklo pravac kretanja motocikla na kojem su bili mladići... Prema izjavama nekih svjedoka, mladići su vozili novu Yamahu MT.

Od Šimuna Šolića su se emotivnom objavom oprostili njegovi suigrači, kolege i prijatelji iz RNK-a Split, gdje je godinama igrao i trenirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:06