StoryEditor
Splitakcija udruge

Više od 50 umjetnika do sada se uključilo u humanitarnu akciju ‘Srce za Petrinju - epicentar solidarnosti‘ i ustupilo svoje radove. Uključite se i vi!

1. ožujka 2021. - 14:31
Jedan od radova na prodaju za akciju 'Srce za Petrinju'

Više od 50 umjetnika do sada se uključilo u humanitarnu akciju „Srce za Petrinju - epicentar solidarnosti“ i ustupilo svoje radove, a neki i dva ili čak tri, da bi pomogli potresom stradaloj Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

image
Jedan od radova za humantiranu akciju 'Srce za Petrinju'

U virtualnoj galeriji na Facebooku svatko može kupiti djelo nekog od umjetnika i tako konkretno pomoći da se prikupi novac za sanaciju oštećenog krovišta "Male kuće" u Petrinji u kojoj se sada provode brojne terapije i sve vrste psihosocijalne podrške za djecu s teškoćama u razvoju iz cijele Sisačko-moslavačke županije.

Humanitarnu akciju je pokrenula Udruga osoba sa cerebralnom paralizom „Srce“ Split i uputila poziv umjetnicima da doniraju svoje radove, a njihovom kupnjom zainteresirani građani mogu iskazati humanost i senzibilitet za potrebite, za najosjetljivije članove našeg društva. Mijenjati svijet i učiniti ga boljim.

Humanitarna akcija traje do 10. ožujka.

Građani se mogu direktno uključiti uplatom na poseban račun OTP banke: IBAN HR2524070001500013520, BIC:OTPVHR2X (za inozemstvo) Opis plaćanja: Humanitarna akcija: “Srce za Petrinju“ Primatelj: Udruga osoba sa cerebralnom paralizom „Srce“ Split Adresa: Mosećka 62, 21000 Split. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2021 16:05