StoryEditorOCM
SplitPRVI ČOVIK SPLITSKOG HDZ-A

Vici Mihanoviću zasmetao Puljkov komentar o popisu stanovništva: Imamo i mi barem 200 tisuća razloga za njegovu smjenu

Piše PSD
14. siječnja 2022. - 16:02

Nakon što je splitski poteštat i prvi čovjek Centra Ivica Puljak prokomentirao novi popis stanovništva, a Vice Mihanović, prvi čovjek splitskog HDZ-a reagirao je na njegovu izjavu.

Naime, Puljak je, između ostalog, rekao da građani imaju točno 396.360 razloga za smjenu odgovornih, a to su oni koji su u tom razdoblju upravljali zemljom. Dodao je i da će se porazne brojke pokazati još gorima kada Državni zavod za statistiku obradi podatke o strukturi stanovništva jer, kaže Puljak, znamo da Hrvatsku u najvećoj mjeri napuštaju mladi, radno sposobni ljudi.

- Vidim da gradonačelnik broji razloge za smjenu vlasti. Iste one od koje je prije pet dana stidljivo sakrivao vlastitu neupućenost u gradske projekte. Imamo i mi barem 200 tisuća razloga za njegovu smjenu.

Po 100 tisuća za svakog umirovljenika kojem je isplatio otpremninu i kasnije ga vratio na posao. To bi bila jedna sjajna demografska mjera za ostanak mladih u Splitu - poručio je Mihanović aludirajući pritom na upošljavanja djelatnika u javnim ustanovama nakon što im je prethodno isplaćena otpremnina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 14:10