StoryEditor
Splitprvi incidenti

U Splitu razbijena stakla na mađarskim kombijima, policija spriječila napad na dvije osobe za koje se pretpostavlja da su gostujući navijači

Piše PSD
9. listopada 2019. - 19:46

Splitska policija potvrdila je da su jutros napadnuta dva kombijamađarskih registarskih tablica, a nešto kasnije je nekoliko osoba pokušalo napasti dvije osobe za koje se pretpostavlja a se radi o mađarskim navijačim.

"Danas oko 11 sati u ulici Pod Kosom u Splitu oštećena su dva stakla na parkiranom kombi vozilu mađarskih registracijskih oznaka, u kojem nije bilo osoba. U odnosu na navedeni događaj, u tijeku je kriminalističko istraživanje nad tri osobe koje se dovode u svezu s oštećenjem vozila.

U 14.50 sati u Ulici Slobode u Splitu policijski službenici su uočili incident, u kojem je nekoliko osoba pokušalo napasti dvije osobe za koje se pretpostavlja da se radi o mađarskim navijačima. Nitko nije ozlijeđen. Brzom intervencijom policijskih službenika uhićene su dvije osobe koje se dovode u svezu s događajem. Privedene su u službene prostorije i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje", stoji u službenom priopćenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Split pod opsadom uoči utakmice visokog rizika: ulice pune policajaca, spremni helikopter i dronovi; Provjeravaju se i objave na društvenim mrežama

Osiguranje za utakmicu Hrvatska - Mađarska koja se sutra s početkom u 20:45 igra na Poljudu jače je nego kada su u pitanju visokorizične utakmice Hajduka.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 02:09