StoryEditorOCM
Splitnesvakidašnja nesreća

U splitskoj luci 'zaplivao' Opel: gosti iz Slovenije zaboravili povući ručnu! Automobil je plutao nekoliko minuta, a onda je potonuo, unatoč trudu Splićana da ga privežu uz obalu

24. lipnja 2019. - 17:30

Prije otprilike sat vremena u splitskoj trajektnoj luci “zaplivala” je Opel Corsa. Naime, još jedan automobil, i to ovoga puta ljubljanskih registarskih oznaka, završio je u moru na najjužnijem vezu uz lukobran (vez broj 23).

Kako nam javljaju svjedoci, uzrok ove nesreće bila je nepromišljenost gostiju iz Slovenije koji nisu najbolje “povukli” ručnu kočnicu prije nego su odlučili napustiti automobil, zbog čega je došlo do ove nespretne, ali promatračima atraktivne nesreće.

Corsa je plutala na površini mora nekoliko minuta, a kada je "doplovila" do obale, prvom polovicom je utonula u more i uskoro potonula. Prema izjavama svjedoka, nekoliko Splićana je konopima pokušalo zaustaviti potpuno potonuće automobila i privezati ga uz obalu, ali nije uspjelo. Trenutno je na mjestu nesreće policija.

Slovenci koji su stigli u Split na ljetovanje, vjerojatno će svim silama pokušati zaboraviti ovogodišnji odmor ili će s osmijehom tek za nekoliko godina pričati o poprilično skupoj anegdoti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 17:25