StoryEditor
SplitKLIMAVE FOTELJE

U Banovini se tresu zbog najavljene smjene pročelnika, priča se da su tri žene među njima sigurne. Puljak nam je otkrio kakav mu je plan

Piše Milena Budimir
27. siječnja 2022. - 14:08

Uvijek kad se "šuška" o nekim novinama unutar Banovine, taj žamor nekako nađe put do novinara. Tako smo doznali kako se na jednom od redovitih sastanaka unutar gradske uprave raspravljalo i o mogućnosti da se zamoli veći broj gradskih pročelnika da odstupe sa svoje funkcije.

Pri tom, šapnuli su nam oni upućeni u rad institucija, navodno, nije bila klimava fotelja pročelnice Ureda Grada Marine Protić, pročelnice Službe za unutarnju reviziju Alme Peroš i još jedne ženske snage pročelnice po ovlaštenju Upravnog odjela za financijsko upravljanje i kontroling Olenke Dadić.

Koliko je istine u tome, pitali smo, odmah u glavu, gradonačelnika Ivicu Puljka:

- S obzirom da naš prijedlog novog ustroja nije usvojen na Gradskom vijeću, a kako je naš cilj modernija i učinkovitija Gradska uprava, krećemo u sistematizaciju radnih mjesta prema postojećem ustroju. U tom procesu prvo ćemo razgovarati s pročelnicima, a onda i donijeti odluke o eventualnim promjenama, koje neće biti radikalne i podrazumijevat će međusobni dijalog i uvažavanje, kazao nam je gradonačelnik dodavši:

- Nakon što obavimo taj proces, sistematizirat će se i ostala radna mjesta. U svakom slučaju, sve promjene će biti rađene u komunikaciji sa stručnim službama i s jedinim ciljem, bolje učinkovitosti i produktivnosti rada Gradske uprave kao javnog servisa.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 02:43