StoryEditorOCM
SplitDAN ZA KUPOVINU

‘Tommy‘ prvi u Hrvatskoj pokrenuo projekt za studente; svake zadnje srijede u mjesecu imat će popust na sve proizvode

Piše Božidar Lončar
24. listopada 2023. - 17:57

U poslovnici hipermarketa Tommy u Primi 3 predstavljen je projekt "Tommy studentska srijeda".

- Ovo je prvi takav projekt u Hrvatskoj - rekao je direktor korporativnih komunikacija tvrtke "Tommy" Dario Mamić. Mamić i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Jerko Šarić na konferenciji za medije predstavili su detalje projekta: zadnje srijede u mjesecu u poslovnicama Tommyja studenti će dobiti deset posto popusta na sve proizvode, što uključuje i artikle koji su već na popustu.

image

Dario Mamić i Jerko Šarić

Tom Dubravec/Cropix

Iako pokrenut u Splitu, "Studentska srijeda" nacionalni je projekt jer obuhvaća sve poslovnice Tommyja u Hrvatskoj, objasnili su. Sve što studenti moraju imati sa sobom jest kartica za menzu ili "iksica".

Za studente koji u većini slučajeva paze na svaki euro "Tommy studentska srijeda" bit će od velike pomoći kao i njihovim roditeljima.

Projekt će, za sada, trajati ovu akademsku godinu, a pregovori su već u tijeku za iduću, rekao je Jerko Šarić.

image
Tom Dubravec/Cropix

- Studentska srijeda bi osim za izlaske mogla postati i dan za kupovinu, osobito studentima koji žive u stanovima i ne hrane se u menzi - poručio je predsjednik Studentskog zbora.

Nakon djece svih uzrasta pa sve do umirovljenika, na red su došli studenti jer su ih u Tommyju prepoznali kao perspektivni dio društva koji će imati značajnu ulogu u društvu, kazao je Dario Mamić.

image
Tom Dubravec/Cropix

Bilo je vremena i za humor, kada se prilikom fotografiranja s majicom Studentskog zbora direktor korporativnih komunikacija prisjetio svojih studentskih dana:

– Kada sam bio student odgovarala mi je, sada mi je ipak malo veći broj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:36