StoryEditorOCM
Splitevala, doktore

Tomislav Karamarko hvali bivšeg splitskog vijećnika i sina nekadašnjeg Hajdukova igrača: ‘Prijatelj upravo doktorirao!‘

Piše A. P.
17. studenog 2023. - 12:12

Predsjednik Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije Marko Žaja u srijedu je uspješno obranio doktorski rad na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Tema doktorska rada bila je "Razlike u fiziološkim i biokemijskim pokazateljima opterećenja natjecateljskih izvedaba u boksu i kickboxingu".

Žaja je vijećnik Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije, a na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta SDŽ-a izabran je u srpnju ove godine. Žaja je bivši HDZ-ovac, ali ne manje važno, sin Ante Žaje, dugogodišnjeg Hajdukova igrača i kasnijeg dužnosnika.

Inače, Žaja je bio i u splitskog Gradskom vijeću. U lokalni parlament ušao je u srpnju 2022. godine, ali nije dugo ostao. U kolovozu je zamrznuo svoj mandat i prepustio ga HSP-ovcu Anti Grubišiću.

Žaja je i suosnivač splitskog kluba borilačkih sportova Pit Bulla. 

Na novom akademskom uspjehu čestitale su mu kolege iz stranke. 

- Domovinski pokret Splitsko-dalmatinske županije čestita svom predsjedniku Marku Žaji obranu doktorske disertacije. Ovo je kruna jedne karijere i života posvećena sportu. Sigurni smo kako će Marku doktorat biti poticaj za daljnji razvoj i unaprjeđenje sportskog života u našoj županiji, ali i u našoj domovini - napisali su iz Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije.

image

Čestitka Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije

Facebook/Screenshot

Čestitkama se pridružio i Tomislav Karamarko, bivši šef HDZ-a.

- Zagrebačko - splitske ćakule... Prijatelj Marko Žaja upravo doktorirao. Bravo! - napisao je Karamarko.

image

Čestitkama se pridružio Tomislav Karamarko

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:17