StoryEditor
SplitEVO GA DOMA

Sve on stiže: Mario Ančić jutros je otpedalirao od Zente do Zvjezdanog sela Mosor i nazad, a potom se posvetio poslu za američki investicijski fond

Piše PSD
3. ožujka 2021. - 14:48
Mario Ančić ispred svoje kuće na Zenti po povratku s MosoraDuje Klarić/Cropix

Iako je relativno rano napustio profesionalnu karijeru, a bio je vrhunski tenisač, među najboljima na svijetu, Splićanin Mario Ančić i dalje se bavi sportom. 

Sada, doduše, rekreativno. Naš ga je fotoreporter Duje Klarić zatekao na bicikli ispred kuće na Zenti, a Mario mu je, po običaju vedar i nasmijan, kazao kako dnevno otpedalira nekih pedesetak kilometara. Jutros je tako odradio trening sve do Gornjeg Sitnog i Zvjezdarnice na Mosoru, a nakon treninga prionut će biznisu.

image
Duje Klaric/Cropix

Svaka čast. Sigurno mu je to dobar ispušni posao za izuzetno dinamičan posao kojim se bavi. A sada se Ančić, koji je uz sportsku karijeru stigao i doktorirati pravo u Americi, bavi investicijskim fondovima.

Vrlo je uspješan poslovni čovjek, radi za američki fond One Equity Partners, čiji je dopredsjednik bivši veslač Ante Kušurin. A taj fond je, ako već niste upratili, nedavno investirao 200 milijuna dolara u istarski Infobip, IT firmu iz Vodnjana koja vrijedi milijardu dolara.

image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. ožujak 2021 14:55