StoryEditorOCM
Splitrestoran Kampus

Studenti u Splitu za Valentinovo uživali u večeri na iksicu: posluženi su im kanapei s lososom, fuži s tartufima...

Piše Split SD
15. veljače 2024. - 20:12

Večer nakon maskenbala, u restoranu Kampus upriličena je svečana valentinovska večera za splitske studente. Tražilo se mjesto više, a studenti su uistinu uživali u ambijentu i hrani. 

Studenti u Splitu su tako imali priliku uživati u večeri punoj ljubavi, ukusnih zalogaja i romantičnih trenutaka. Sada već tradicionalna valentinovska večera održana je i ove godine u prekrasnom ambijentu restorana Kampus, a Studentski centar u Splitu se pobrinuo da studentski zaljubljeni parovi uistinu uživaju u svakom trenutku večeri.

image

Jakov Matić/Studentski centar Split

Jakov Matić/studentski centar split/

Mjesta na večeri su rezervirana u svega par sati od objave na društvenim mrežama, a svoje je mjesto osiguralo 45 najbržih parova. Restoran je zaodjenut u romantično ruho s prigušenim svjetlima, mnoštvom crvenih srcolikih balona i raskošnim svijećnjacima.

image
Jakov Matić/ Studentski centar Split

S obzirom na to da je Valentinovo ove godine palo na Čistu srijedu, tj. na dan početka korizme, studentima je poslužen riblji/vegetarijanski meni u tri slijeda. Brige pri odabiru su bile slatke.

Za predjelo kanapei s lososom i kozicama ili paštete od tune, povrća i slanutka, za glavno jelo istarski fuži s tartufima, njoki s kozicama ili rižoto od povrća, a za desert popularni kolač Kruška koji se poslužuje samo u ekskluzivnim restoranima ili Ferrero fingers za one koji su skloniji čokoladnim slasticama.

Nakon večere parovi su mogli i zaplesati uz glazbu uživo. Cijena večere za studente uz iksicu iznosila je svega 15 eura po paru.

image
Jakov Matić/ Studentski centar Split
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:24