StoryEditorOCM
SplitOTVOREN NATJEČAJ

Što mislite, tko po vama zaslužuje nagradu Grada Splita za prošlu godinu? Prijavite svoje favorite do 15. veljače

Piše Split SD
16. siječnja 2023. - 11:31

Iz Banovine obavještavaju kako je Komisija za javna priznanja Grada Splita objavila Natječaj za davanje prijedloga za dodjelu nagrade za životno djelo, osobne i skupne nagrade Grada Splita za 2022. godinu. Rok za davanje prijedloga je 15. veljače. 2023.

Detaljnije informacije o Natječaju mogu se dobiti u Tajništvu Komisije, Split na adresi Obala kneza Branimira 17 ili na tel. 310-281.

Cjeloviti tekst Natječaja, uvjeti i postupak davanja prijedloga dostupni su na vezi: https://split.hr/natjecaji-i-oglasi/detalj/natjecaj-za-davanje-prijedloga-za-dodjelu-nagrade-za-zivotno-djelo-osobne-i-skupne-nagrade-grada-splita-za-2022-godinu

Pisani prijedlozi mogu se slati poštom, na adresu: Grad Split, Komisija za javna priznanja, 21000 Split, Obala kneza Branimira 17 ili neposredno putem Glavne pisarnice Grada Splita na istoj adresi.

- Podsjetimo, Nagrada Grada Splita je posebno društveno priznanje koje se dodjeljuje pojedinačno ili skupno za naročite uspjehe postignute u svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za Grad Split, a dodjeljuje se kao nagrada za životno djelo, te kao osobna nagrada i skupna nagrada.

Nagrada Grada Splita za životno djelo dodjeljuje se osobama koje su svojim dugogodišnjim radom ili određenim djelom dale izuzetan doprinos u području gospodarskog i društvenog života posebno značajnog za Grad Split.

Osobna nagrada dodjeljuje se pojedincima, a skupna nagrada trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana ili drugim pravnim osobama, njihovim organizacijskim jedinicama ili radnim timovima i slično za njihov doprinos, kreaciju, uradak ili organizaciju važnog događaja u Gradu, u jednom ili više područja gospodarskog i društvenog života u 2022. godini - navode iz gradske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2023 22:02