StoryEditorOCM
Splitovoga vikenda

Splitu se sprema modna gala večer, hotel ‘Sia‘ bit će lokacija modne revije: stiže i dosta poznatih imena, imamo detalje

Piše Sandra Barčot
16. ožujka 2024. - 17:42

Polako se Split vraća na modnu scenu, barem što se revija tiče, pa će jedna biti organizirana u nedjelju navečer (17. ožujka) u 19.30 sati u hotelu "Sia" (Poljička ulica 26e).

"Sia gala fashion night" okupit će renomirane dizajnerice, ali i manekenke koje su kandidatkinje za ovogodišnje izbore ljepotica, sve u organizaciji Royal models agencije.

Na modnoj pisti u restoranu "Siana" hotela "Sia" (ex hotel Ora), novu kolekciju promovirat će Jelena Bošnjak, modna dizajnerica iz Kaštela koja u svom "book-u" ima zapažene modne kolekcije i kampanje u Hrvatskoj i inozemstvu, a sada je nova menadžerska i izvršna snaga varaždinske tekstilne industrije "Varteks".

Što će se nositi ovo proljeće-ljeto, koji su aktualni modni trendovi predstavit će sinjska dizajnerica Ivana Labrović vlasnica "Trenda", dok će kolekciju večernjih i koktel haljina "Diva fashion" promovirati Matea Jakopina iz Zagreba.

Svoje modele iz večernje kolekcije brenda "Malena" predstavit će i Splićanka Manuela Malenica, dok će za ljepotu frizura modela biti zadužena Marijana Kekez iz "Way-out", a za šminku vizažistice "Callegari talijanske škole za modu i dizajn".

Svi posjetitelji (ulaz je besplatan), osim modnih prezentacija, moći će uživati i u ukusnim delicijama bogate ponude restorana "Siana", po izboru chefa Ivana Antonova, Ukrajinca koji ima dugogodišnje iskustvo rada u svjetskim restoranima sa Michelinovom zvjezdicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:51