StoryEditorOCM
SplitNOVI NATJEČAJ

Splitsko Sveučilište dijeli 45.000 kuna potpora za start-up poduzetnike koji žele koristiti njihov novouređeni Tehnološki park na Spinutu. Evo detalja

Piše D.B.
27. svibnja 2021. - 10:48

Sveučilište u Split objavilo je Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava - potpora za poticanje start-up poduzetništva u sklopu Programa inkubacije i edukacije za razvoj poduzetništva i start-upa visokotehnoloških industrija.

Bespovratna sredstva - potpore dodjeljuju se za sufinanciranje troška korištenja usluga Inkubatora za nove tehnologije SPINIT u sklopu novouređene zgrade UNIST Tehnološki park na Spinutu, Matoševa 56.

image
UNIST Tehnološki park na Spinutu
Joško Šupić/Cropix

Ukupni iznos bespovratnih sredstava iznosi 45.000 kuna po korisniku, a dodjeljuje se za sufinanciranje troška korištenja usluga Inkubatora za nove tehnologije SPINIT u trajanju od maksimalno 18 mjeseci počevši od dana potpisa ugovora.

image
UNIST Tehnološki park na Spinutu
Joško Šupić/Cropix

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj omotnici preporučenom pošiljkom pošte ili osobnom dostavom u centralnu pisarnicu Sveučilišta u Splitu na adresu: Sveučilište u Splitu, Ruđera Boškovića 31, 21 000 Split, s naznakom "Povjerenstvu za dodjelu potpora za razvoj startup poduzetništva – prijava na natječaj“.

Natječaj je otvoren danas, 27. svibnja 2021. godine i traje do iskorištenja sredstava.

NATJEČAJ Za Dodjelu Bespovratnih Sredstava by Slobodna Dalmacija on Scribd

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 09:31