StoryEditorOCM
SplitErasmus+ projekt

Splitski srednjoškolci vratili se prepuni dojmova s prakse u Italiji: U Bologni sam otkrio sve tajne prave pizze, ali - neću vam ih reći

Piše PSD.
15. srpnja 2015. - 01:47
Učenici Turističko-ugostiteljske škole nedavno su u Italiji imali prilike uvjeriti se iz prve ruke što znači ustajati svakog jutra i odlaziti na posao. Zahvaljujući Erasmus+ projektu “Spice up your practice” koji je sufinancirala Europska unija, dvije grupe sa po 15 učenika ove škole, ukupno njih 30, boravile su u Bologni, gdje su oni u tamošnjim hotelima radeći kao kuhari, konobari i recepcionari mogli provesti u praksu dio onoga što su naučili.

Za projekt aplicirali prije dvije godine

Turističko-ugostiteljska škola aplicirala je za projekt “Spice up your practice” prije dvije godine. Nakon što ga je Europska unija odobrila, pronašli su agenciju YouNet, koja ih je povezala s ugostiteljskim objektima u...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:21