StoryEditorOCM
SplitMentalna gimnastika

Splitski HDZ-ovac na bizaran način povezao Ivicu Puljka i srpsku paradržavu, ovo jednostavno morate pročitati

Piše F. K.
11. veljače 2024. - 23:48

Ivica Puljak se doista bavi svime osim Splitom, tako je svoj ogorčeni Facebook status naslovio Jakša Balov, splitski gradski vijećnik iz redova HDZ-a. 

Uzrujalo ga je što je splitski gradonačelnik na današnjoj presici u javnost plasirao ambicije za kandidaturu na predstojećim parlamentarnim izborima te mu je savjetovao da se uhvati lokalnih problema.

- Evo mu jedna opasna ideja, pozabaviti se primjerice boljom organizacijom gradskog javnog prijevoza ili konkretnim poduzetničkim mjerama ili definicijom turističke strategije za naš Split!

Kad bi samo gradonačelnik i njegovi ljudi posvećivali toliko vremena Splitu koliko ga strastveno troše svakodnevno kako bi radili protiv HDZ-a, a posebno im je meta Vlada Republike Hrvatske - žali se Balov braneći interese vladajuće stranke.

- Nadam se da nitko neće zamjeriti na oštroj usporedbi, ali moram. Od takozvane ‘Republike Srpske krajine‘ nitko se u Hrvatskoj nije toliko borio protiv svoje Vlade koja je Splitu dala mnogo toga - bubnuo je HDZ-ovac i ostao živ.

Za kraj se umilio i svom šefu te je rekao kako je iz svega navedenog očito kako je Andrej Plenković sve ono u političkom smislu što Ivica Puljak silno želi biti, ali nije.

- I neće biti jer ne zna, bar ne po ovome što je pokazao u Splitu, oštro zaključuje Balov.

image
Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:02